Kosár

A kosár üres

Vásárló belépés

Paypal Fizetés

Facebook

Hírlevél

Tanúsítvány

SSL Certificate

Partnereink

Fórum


Várjuk kérdésed, véleményed!
prev
next
(4.) Andi
2012.02.11 21:09
Kedves Sheavaj.hu!
Folyékony fekete szappant rendeltem önöktől pár hete.Használata után viszket a bőröm és foltokban piros.Kérdésem az lenne ez lehet e ettől a terméktől és akkor ezt ne használjam,vagy kell a bőrnek valami átállás és ez utána megszűnik?.A többi innen rendelt termék(kókusz olaj,detox szappan)nagyon fincsi ezek használata után nem tapasztaltam semmi rendelleneset és nagyon szeretem őket:)
Köszönöm válaszukat előre is
Andrea
(3.) Marianna
2011.11.21 12:43
Kedves Sheavaj.hu!

Egy hónapja használom a sheavaj krémet és csodálatos változást tapasztaltam az ekcémás, száraz bőrömön. Azóta pár ismerősömnek is ajánlottam (vehettek mintát az én krémemből) és kérték az elérhetőséget. Remélem ők is hamarosan rajongóvá válnak és rendelnek a termékekből.
Minden jót!
Varga Marianna
(2.) sheavaj.hu
2011.10.19 12:35
Kedves Dóra!
A mangóvaj állaga - hasonlóan más növényi vajak állagához - változó lehet. Az állag függ a termék frissességétől, a termőterület jellemzőitől, a tárolás módjától. Nagy különbségek a shea vajnál szoktak előfordulni, de a mangóvajra is jellemző ugyanez.
Minőségbeli problémára nem utal, ha lágy a mangóvaj, használja bátran!
(1.) Solymosi Dóra
2011.10.17 15:04
Kedves Sheavaj.hu!

Pár hete rendeltem mangóvajat és az illata és állaga teljesen más volt, mint az egy évvel ezelőttinek (hűtőben tárolva sem úgy keményedett, mint a régebbi). Mi ennek az oka?

Köszönettel:
Solymosi Dóra

Név
E-mail
Hozzászólás