Blog

Válogass legújabb termékeinkből!

sheavaj.hu
sheavaj.hu
2022.08.05 11:16
Válogass legújabb termékeinkből!

A shea vaj csodálatos hatásáról már sok cikkünk szól. Engedjétek most meg, hogy olyan termékeket ajánljunk nektek, amelyek újdonságként érkeztek hozzánk. Jó részük vegán, fair trade gazdálkodásból származó összetevőkből, 100 %-os tisztaságú összetevőkből.

 

A shea vaj fantasztikus tulajdonságait sokan ismerik már, és többek nagy kedvencévé is vált az elmúlt években ez a kivételes termék. Van azonban egy olyan jellemzője, ami nem annyira volt kedvelt, nevezetesen az, hogy kicsit keményebb állagú, szilárd állapotban nehezebben kenhető ez a termék. A vásárlói visszajelzések és vélemények természetesen ma már nagyon fontosak a termékfejlesztési folyamatban. Az volt tehát a feladat a Akománál, hogy olyan termék szülessen, amely kicsit lágyabb, puhább, könnyebben kezelhető.

 

Örömmel mondhatjuk, hogy teljes sikerrel zárult ez a folyamat. Olyannyira, hogy visszakerült a forgalmazásba az Akoma Shea Million nevű termékcsaládja.

A milliószoros csoda – mit kell tudnunk a Shea Million-ról?

Nehéz elfogultság nélkül írni ezekről a termékekről. Nehéz, mert nemcsak a kivételes minőségű shea vaj az, ami természetesen az alapját képezve meghatározza a minőségüket – a shea million ennél többet tud.

Egy különleges eljárásnak köszönhetően ugyanis sokkal puhább, könnyebben kezelhető ez a termék. De nem kell megijedni, a Shea Million semmivel sem tartalmaz kevesebb vitamint, mint a többi shea vajat tartalmazó termék. Ennek oka pedig abban keresendő, hogy a puhítási eljárás egy olyan különleges folyamat, amely nem jár melegítéssel. Így a nyersanyag tökéletes minősége teljesen megmarad. Ennek titkát ugyanúgy a ghánai Akoma termelőüzem munkásaitól kellene megkérdezni…

A Shea Million ráadásul sokféle illattal készül: nálunk is megtalálhatjátok már a frissítő citromfűvel és citrommal készült krémet ugyanúgy, mint a kirobbanóan gyümölcsös, nyári kedvencet, az epreset. De van levendulás és ylang-ylang illóolajjal készült változat, készült izgalmas vaníliás is – és ha nem szeretnétek semmilyen illatot, akkor pedig a natúr lesz a legmegfelelőbb választás.

Ez a termék is tökéletesen használható hajra is, nemcsak bőrre. A shea vaj már ismert hatásait mind megtapasztalhatjátok, száraz, esetleg ekcémás, leégett vagy kipirosodott bőrötök meg fogja hálálni ezt a csodálatos törődést. Lássátok el tehát vitaminokkal a bőrötöket, ápoljátok Shea Million termékkel! Legyen újra rugalmas, és a környezeti hatásoktól is védjétek – ne feledjétek, nyáron ez kötelező!

Az érett nők dicsérete

Ez valóban kissé irodalmira sikeredett cím lett, de egy arcszérumokkal foglalkozó fejezethez igazán jól passzol. Termékskálánkat ugyanis kivételes minőségű arcszérumokkal is bővítettük. Itt persze akkor mindjárt jobb is, ha kicsit pontosítunk, hiszen nemcsak érett arcbőrre tudunk már tökéletesen természetes, 100 %-os tisztaságú összetevőket tartalmazó szérumot ajánlani, de hatékony segítséget tudunk mutatni száraz és zsíros bőrre is.

De mit is tudnak az arcszérumok? Ezek a termékek igencsak népszerűek lettek az elmúlt években a bőr-, azon belül is az arcápolásban. Más a szerepük, mint a krémeknek, hiszen a hatóanyagokat koncentráltan, nagyobb adagokban tudják leadni a bőrnek – felkészítve azt a krémek anyagának befogadására is.

Természetesen bőre válogatja, hogy milyet választunk, de jó, ha tudjuk, hogy 35 éves korunk felett már jobb, ha arcszérumot is használunk a napi bőrápolási rutinunk során. Ha például zsíros a bőrünk, akkor a kendermagolaj és az édesmandula olaj tud segíteni, ha száraz, akkor a sárgabarackmagolaj és az argán olaj. És hogy visszatérjünk az érett nőkhöz, természetesen az Akoma fejlesztett ki arcszérumot érett bőrre is. Ennek a terméknek a hatékonysága is a kivételes minőségű összetevőknek köszönhető: az organikus csipkebogyó olaj és édesmandula olaj fantasztikus öregedésgátló hatással bír együtt.

Csodálatos olajok

Ha már itt tartunk, nem lehet teljes a kép anélkül, hogy új organikus olajainkról ne essen szó. Természetesen nem tudjuk a teljesség igényével bemutatni itt az összes új terméket ebben a kategóriában, de ha azt írjuk, hogy mostantól Akoma által termelt organikus citromfű-, teafa-, ylang-ylang-, levendula-, és sárgabarackmagolaj éppen úgy megtalálható a webshopban, mint például a kivételes édesmandula és édesnarancs olaj, akkor minden bizonnyal felcsillan a szemetek.

Arra törekedtünk, hogy megmutassuk nektek, az illóolajok esetében is mennyire fontos a minőség. Az, hogy a bőr mindig a legjobbat kapja - természetest, adalékanyagok nélkül.

Az Akoma illóolajai minden esetben 100 %-os tisztaságúak. Nézzük meg például a levendula olajat! Ha beleszagolunk, azonnal egy francia levendulamezőn érezhetjük magunkat, és ez koránt sem véletlen. Ez az olaj ugyanis Franciaországból származik, gőz desztillácóval készült annak érdekében, hogy a lehető legjobb minőségű illóolaj legyen a végeredmény. A levendula szerepe pedig közismert, ha az aromaterápiára gondolunk: ennek a csodálatos növénynek nemcsak idegnyugtató, ellazító, de fájdalomcsillapító és vírusölő hatása is van. Többek között.

Ismerkedjetek meg a többi esszenciális olajjal is!

És amikor a neszesszer is környezettudatos…

Megérkeztek, kaphatók csodálatos mintákkal az Odú Natural Home termékei is nálunk! Ugye emlékeztek még a cikkünkre, amelyben a kozmetikai termékek tárolásáról írtunk? (Ha nem, akkor itt elolvashatjátok.)

Ezek a könnyen és egyszerűen tisztán tartható, egyedi, színes és vidám mintás textiltermékek nagyon praktikusak lehetnek egy családanya mindennapjaiban. Lehet használni akár neszesszernek, akár anya-lánya táskaszettnek is, de tisztasági csomagot is rakhatunk össze benne, ha a gyermek táborozni megy.

Hazai, kézműves termék, amelyet kifejezetten ajánlunk hulladékmentes életmódot folytatóknak is – a zacskók helyett.

A nyár tehát minden, csak nem uborkaszezon nálunk.

Nézz körül új termékeink között!