Blog

Készüljünk fel a nyárra! 3+1 tipp az organikus bőrápoláshoz

sheavaj.hu
sheavaj.hu
2023.05.09 09:49
Készüljünk fel a nyárra! 3+1 tipp az organikus bőrápoláshoz

Lassan itt a nyár, és ha nyár akkor a napozás is eljön. Nem árt azonban már most felkészülnünk arra, hogy jól gyaníthatóan idén is sokat fogunk hallani a napozás kifejezetten bőrkárosító hatásairól. Az is biztosan szóba kerül majd sok cikkben, hogy mikor ne napozzunk, és borítékolható, hogy többször figyelmeztetnek majd minket arra, hogy mikor ne tartózkodjunk a napon.

Azt viszont, hogy milyen organikus termékeket használjunk nyáron, bőrünk védelmében mi gyűjtöttük nektek egy csokorba. Íme:

1. A kakaóvaj használata napozáskor kifejezetten jó gondolat, abban az esetben, ha nem tűző napon vagyunk, amikor használni akarjuk. Mivel nem rendelkezik a kellő fényvédő tulajdonságokkal – már ami mostanában kellene, amikor sajnos a káros sugárzások egyre erősebbek – semmiképpen ne használjunk csak kakaóvajat napozáshoz, pláne a déli órákban! Amire viszont tökéletes lesz, az a bőr regenerálódási folyamata – akár napozás után is. Ilyenkor elsősorban mondjuk egy kisebb leégésre használhatjuk a kakaóvajat, mégpedig kiváló hidratáló és nyugtató hatása miatt. A napsugarak által okozott károk ugyanis csodásan enyhíthetők ezzel a termékkel, például a sötét foltok a bőrön, ha nem is azonnal eltüntethetők, de halványíthatók.

2. Bőrnyugtatásra napozás után a shea vaj is kiválóan alkalmas. Ez is egy csodálatos organikus termék, mely használható, de nem elsődlegesen a leégés kezelésére (tehát amikor nagyon megsérült a bőr). Inkább azt javasoljuk, hogy a bőr helyreállításához, újra hidratálttá tételéhez vegyük elő nyári estéken a shea vajas tégelyünket. Elismerő és némiképpen irigykedő pillantásokat fogunk kisvártatva bezsebelni, ha kitartóan kezeljük bőrünket ezzel a termékkel.

3. Ha könnyen kiszárad a bőröd, és a nyári meleg még a hajadat is kikezdi, ne feledkezz meg a kókuszolajról! Ez a 100%-os tisztaságú termék nagyszerűen használható testen és hajon is, gyorsan felszívódik, és még az illata is kellemes. Olyan igazi nyári: természetes hidratálás, természetes illattal. Ne feledd, hogy nálunk szűz kókuszolajat vásárolhatsz, ami azt jelenti, hogy a sajtolás és a csomagolás között nem egészen egy óra telik el maximum! Így aztán ennek az olajnak a minősége egészen különleges lesz. Ráadásul a legérzékenyebb bőrön is nyugodtan használható, mert nem allergizál.

4. Ha kipróbálnál valami eddig még sosem tapasztalt élményt idén nyáron, akkor mindenképpen legyen az az argán olaj hidratáló hatásának megismerése! A folyékony aranynak is nevezett, hidegen sajtolt olaj kivételesen erős hidratáló hatású. Bőrön és hajon egyaránt alkalmazható. Ha nagyon kiszárad a hajad, akár pakolásba is rakhatod – bármilyen pakolás sokkal hatékonyabb lesz tőle.

Ezek voltak a mi tippjeink így a nyár előtt egy kicsivel. Próbáld ki ezeket a termékeket, és szeress bele az organikus bőrápolásba. Új szint a bőrödnek – ragyogás, egészség, hidratáltság és szépség neked.

Melyik termékkel kezdenéd? Ha nem tudsz választani, várd meg nyári csomagajánlatainkat, amiket a Ti igényeitek szerint raktunk össze!