Blog

Készülj fel az őszre – organikus termékekkel!

sheavaj.hu
sheavaj.hu
2022.08.22 12:22
Készülj fel az őszre – organikus termékekkel!

Tudjuk, még tombol az augusztus, de lassan már a vége felé közeledünk. A járványhelyzet alakulása ma még kérdéses, de az biztos, hogy ha újra elkezdődik az iskola, visszatérünk a munkahelyünkre, biztos, hogy megint jobban kell figyelnünk a fertőtlenítésre.

Azt már ti is észrevehettétek, hogy a túl sok fertőtlenítés sajnos nem igazán tesz jót a bőrnek – kiszárítja azt, könnyen ki is sebesedhet. Éppen ezért adunk egy tippet.

Bőrfertőtlenítés, szárazság – shea vaj a megoldás!

A mi kedvencünk és ajánlatunk egyértelműen a shea vaj, ha túl sok a fertőtlenítés. Elég, ha csak egy kis tégellyel magatokkal visztek, és máris készek vagytok arra, hogy a túlzottan kiszáradt kezetek időben kapjon egy kis extra gondoskodást! Hogy mi a csodálatos még az általunk forgalmazott shea vajakban? Mi úgy tippeljük, hogy azért lesznek nagy kedvencek, mert minden táskában, szatyorban, szütyőben és hátizsákban kényelmesen el fognak férni. Nézz körül itt!

És ha nem akarunk fertőtleníteni – az alkoholos termékekkel?

Természetesen van erre is igen jó, és teljesen organikus megoldás. A teafaolaj egy csodálatos antiszeptikus termék, melynek hatását már évszázadok óta ismerik a természeti népek. Ez a csodálatos olaj az aromaterápia egyik kedvelt terméke: kifejezetten erős hatású, baktérium-, vírus-, és gombaölő szer. A nálunk vásárolható teafaolaj 100% tisztaságú, gőz desztillációval állítják elő, egyenesen Ausztráliából érkezik hozzánk.

Mitől olyan különleges ez az olaj?

  • Ha párologtatóba csepegtetjük, akár a szoba levegőjét is fertőtleníthetjük, sőt, beteg szobájában használva, még a gyógyulást is felgyorsíthatjuk
  • Kezünkbe cseppentve pár cseppet kiváló fertőtlenítő – így búcsút mondhatunk az alkoholos, szárító spray-knek és géleknek
  • Lehet keverni natúr vajjal is, így sebek és horzsolások ápolására kiválóan alkalmas krémet kapunk
  • Ha folyékony szappan adagolójába cseppentünk pár cseppet, kiváló fertőtlenítő hatású szappant kapunk
  • Ha higítjuk, még takarítószerként is kiválóan helytáll
  • Szintén higítva még a száj fertőtlenítése sem lehetetlen, sőt, nagyon is lehetséges ezzel az organikus olajjal

A fertőtlenítés tehát megvan: mi legyen a következő lépés?

A mi javaslatunk az, hogy már jó előre gondolkodjunk és gondoskodjunk a tisztasági csomagról is. Ehhez is tudunk tippet adni, hiszen nálunk az organikus termékeket valóban hazai készítésű, környezetbarát, ráadásul vidám mintájú és könnyen tisztítható textil táskába pakolhatjátok.

Azt javasoljuk, nézzetek itt körül, és válasszatok az egyedi mintájú, sokoldalú, környezetbarát, mosható táskákból. De használhatjátok ezeket akár uzsonnás táskának is, az Odú Natural Home valóban környezetbarát termékei igazán sokoldalúak.

És mi történik, ha hazaérünk az iskolából és a munkahelyről?

Természetesen otthon is kiválóan helytállnak a fent felsorolt termékek, tehát mindenképpen ajánljuk a shea vajat, a teafaolajat. De ne álljunk meg csak ezeknél a termékeknél!

Abban szerintünk egyetértetek, hogy a nap végén bizony jólesik a lazítás, a stressz elűzése, a pihenés. Ebben segíthet nekünk még a citromfű - és a levendulaolaj, melyeket szintén megtaláltok nálunk.

Mit tudnak ezek az organikus olajak?

A citromfű egy rendkívül jellegzetes illatú, nagyon kedvelt fűszernövény. Az általunk forgalmazott olaj Indiából érkezik hozzátok, természetesen szigorúan organikus, és 100% tisztaságú. A citromfű rendkívül erősen hat testre és lélekre egyaránt. Enyhe gyulladáscsökkentő hatása van, antidepresszáns és gombaölő hatással is bír. Így kiválóan alkalmas a fertőzések megelőzésére is, de nemcsak emiatt szeretjük. Ha már lélekre gyakorolt hatást említünk: a citromfűolaj nyugtató, sőt antidepresszáns hatással is bír. Így diffúzorba cseppentve, vagy akár párologtatóban használva kifejezetten kellemes lehet egy-egy fárasztó őszi nap után.

De nézzük meg közelebbről a csodálatos levendulát!

A francia levendulamezőkről érkezik hozzánk ez a kivételes, organikus levendulaolaj. Ez az olajunk is a legmagasabb minőségű, esszenciális termék, mely 100% tisztaságú. Nem kevéssé népszerű olaj az aromaterápiában, mint a citromfűolaj, vagy akár a teafaolaj. Ez utóbbihoz hasonlóan baktérium-, vírus- és gombaölő hatással is bír, tehát otthonunk tisztaságának megőrzésében is adhatunk szerepet neki. Nem beszélve arról a csodálatos hatásról, melyet a relaxáció során nyújt nekünk: idegnyugtató, alvássegítő, de közvetlen fájdalomcsillapító hatása is van.

De ha már a stressz elűzése is szóba került, beszéljünk kicsit néhány további olajról: hallottatok már az édesnarancs olajról, vagy ismeritek az ylang-ylang csodálatos hatását?

Ha relaxációról van szó, a lazítás a cél, akkor az ylang-ylang olaj, és annak csodálatos illata az, amit mindenképpen ajánlhatunk. Ez a különleges olaj párologtatóba is kerülhet, de páratlan illatának köszönhetően kiváló testápolókba, kézkrémekbe is.

Az édesnarancs olajunk egyenesen Brazíliából érkezik. Ez a különleges, csodálatosan citrusos olaj oldja a szorongást, kedélyjavító hatású, kifejezetten jókedvre derít. Ha megszerettük fantasztikus illatát, a jó hír az, hogy fertőtlenít is. Ez azt jelenti, hogy akár használhatjuk ezt az olajat is a kezeink fertőtlenítésére – vagy akár csuklónk belső oldalára cseppentve magunkkal vihetjük, hogy egész nap velünk legyen.

Mit tehetünk tehát, ha jön az ősz – természetesen?

Szerezzük be ezeket a kiváló minőségű olajokat – készüljünk fel a hűvösebb időkre, de akár a járványidőszakra sem árt. Ezt biztosan megtanultuk az elmúlt években – mármint azt, hogy nem árt a felkészülés. Pánikra nincs ok, de egy háztartás jó, ha védett a külső hatások ellen, mégpedig a lehető legtermészetesebb módon.

Mi a https://sheavaj.hu/ oldalon már felkészültünk az őszre. Gyere, és válassz organikus termékeink közül!