Blog

Méregtelenítés – jön a tavasz! De mi lesz a bőrünkkel?

sheavaj.hu
sheavaj.hu
2022.03.04 11:53
Méregtelenítés – jön a tavasz! De mi lesz a bőrünkkel?

Ha várjuk a tavaszt, a megújulás igénye elemi erővel tör ránk. Nem csak szervezetünk belső rendszere igényli ilyenkor a tél vége felé azonban, hogy kissé könnyebben működhessen, megszabadulhasson a felesleges anyagoktól, de a bőrünk is várva várja a megújulást és a tavaszt.

Mivel segíthetünk bőrünknek a tél végén, hogy új életre keljen?

Érdemes tudnunk, hogy a bőr gyakorlatilag a legnagyobb kiválasztó szervünk. Közvetlenül kapcsolatban van a környezetünkkel, ami azt is jelenti, hogy a káros hatásoknak leginkább a bőrünk van kitéve. Éppen ezért nagyon fontos, hogy mindig figyeljünk jelzéseire. Mik azok a jelek, amiket mindenképpen komolyan kell vennünk?

A bőr, ami méregtelenítésre vár

Nem kell ahhoz különösebben érteni a bőrhöz, hogy meg tudjuk állapítani, mikor lesz „telített”. Amikor fénytelenné válik, fakó lesz, sőt szürkés színűvé alakul, megjelennek az arcon a pattanások, amelyek addig nem voltak jellemzőek – nos ebben az esetben a bőr biztosan méregtelenítésre vágyik. Szintén jel lehet arra, hogy a méreganyagok erősen felhalmozódtak az is, amikor szinte minden reggel karikás szemmel ébredünk. Különösen akkor fontos ezekre a tünetekre figyelni, ha normális esetben nem jellemző ránk például a szem alatti karika. Testünk egyértelműen jelzi: itt az idő, hogy méregtelenítsünk!

Kezdjük el: a belső méregtelenítés

Testünk csodálatos egységet alkot. Ebben az egységben mindennek megvan a maga helye, és minden szervünk állapota és működése szoros kapcsolatban van egymással. A bőr méregtelenítését így nem árt, ha belülről kezdjük. És igen, tudjuk, hogy már nagyon sokszor hallottad, de nem lehet elégszer hangsúlyozni: az egyik legfontosabb tennivalód az, hogy igyál sok tiszta vizet! Ez alapvető szabály, amelyben egyetért minden életmód tanácsadó oldal és orvos. A megfelelő folyadékfogyasztás alapvető része kellene, hogy legyen életünknek, de méregtelenítés során még fontosabbá válik az, hogy odafigyeljünk rá.

Természetesen előfordulhat, sőt teljesen normális az, ha a méregtelenítés beindulásával a bőr állapota inkább kicsit romlik először, és utána kezd el javulni. Ne feledd, hogy a felhalmozódott méreganyagok lerakódása időbe telt, így nyilván nem fogod megúszni azt sem, hogy elteljen némi idő, amíg megszabadulsz tőlük. Így teljesen normálisnak tekinthető, ha a méregtelenítés során a bőr felszínén megjelennek enyhén piros bőrelváltozások, amelyek akár nagyobbak is lehetnek. Fejen, háton, de hason is előfordulhatnak ezek a tünetek. Aztán ott vannak a mitesszerek, amelyek jelzik még a méregtelenítés beindulását, a bőr szárazabb lehet, sőt hámlás is elindulhat. Gondoljunk ezekre a tünetekre úgy, mint olyan ajtókra, amelyeken keresztül a méreganyagok távozhatnak a szervezetünkből!

Egy méregtelenítő kúra fontos összetevője a könnyű, lehetőleg rostdús étkezés, kerülni kell a cukrot, alkoholt, a fehér lisztes péksüteményeket sem árt. Sok zöldség, sok gyümölcs akár lé, akár szilárd formában – ideális lehet egy méregtelenítő kúrában. Ha fehérjére vágyunk a hal lehet a megoldás. (Nagyon fontos, hogy aki speciális étrendet követ, ne felejtsen el egyeztetni orvossal vagy dietetikussal, mielőtt a kórházba böjtöli magát!)

Tegyünk még egy lépést: a bőr méregtelenítése

Ez a lépés nagy kedvencünk: egyszerűen azért, mert öröm látni, hogyan születik újjá bőrünk, ha olyan termékekkel kényeztetjük a méregtelenítés során, amelyek teljesen természetesek, kiváló minőségűek és rendkívül hatékonyak. Azért, hogy ezt a folyamatot a lehető legjobban támogassuk, ki is találtunk nektek egy méregtelenítő csomagot. Eredetileg évindítónak gondoltuk, de igazából a tavaszi megújhodás előtt talán még inkább nagy szerepe lehet annak, hogy kipróbálod-e.

Az elhalt hámsejtek eltávolításához kezdd a hámlasztó narancs szappannal, vagy akár a méregtelenítő zöld agyagos szappannal, amit követhet egy méregtelenítő arcpakolás zabbal és kaolin agyaggal. Bőröd felfrissül, különlegesen ragyogóvá válik ezután a kivételes kezelés után. Már csak annyi a dolgod, hogy a shea vajat használd, mintegy lezárásként. Az Akoma shea vaj tégelyben, amely 100 %-os tisztaságú organikus termékünk, mely kiemelkedő minőségű, rendkívül magas hatásfokkal bír az arc-, bőr-, és testápolás terén.

Ez a mi ajánlatunk, hogy a bőr méregtelenítése kívülről tökéletes legyen. Az elhalt hámsejteket eltávolítottad, kivételesen ragyogó és tiszta a bőröd. Ráadásul a kiváló minőségű, teljesen organikus shea vaj jótékonyan táplálja és védi arcodat a külső hatásoktól. Már tényleg csak egy lépésre vagy a céltól.

        

Az utolsó feladatunk: a bőr kényeztetése

Már a shea vajjal elindultunk ezen az úton, de még ne is álljunk meg. Különleges ajánlattal készültünk az érett, vízhiányos bőrre. Ez a termékünk nem más, mint az anti-ageing bőrápoló. A csodálatos shea vaj mellett ez a termék tartalmaz még buriti olajat és ligetszépe olajat is. Erős antioxidáns jellege miatt védeni fogja méregtelenített, tiszta arcbőrünket a környezet káros hatásaitól, ahogy az UV sugaraktól is. Igazi csodaszer, melynek hatása hosszan tart.

A bőr a méregtelenítés után

Ha egy szót kéne írnunk arról, hogy mi fog történni a bőröddel, ha szervezeted megszabadul a méreganyagoktól, azt írnánk, hogy fellélegzik. Puhábbá, ragyogóvá válik, helyreáll a nedvességhelyreállító képessége, megelőzhetővé válik az idő előtti ráncosodás, sőt még a méregtelenítés előtti bőrproblémák is megszűnhetnek.

Ne feledd: bőröd meghálálja a méregtelenítést, jó ötlet tehát beiktatni ezt így tél végén. Segítünk: rendeld meg méregtelenítő csomagunkat, és ha bármilyen kérdésed lenne még termékeinkkel kapcsolatban, keress minket bátran! Sok sikert a megújhodáshoz!

 

méregtelítő csomag

Tavaszra fel!