Shea vaj, finomítatlan (tégelyben)

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (4 vélemény)
5
(4)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Erzsébet
Erzsébet
2022.01.18
A Shea vajat bátran nevezhetem minden tulzás nélkül CSODASZERNEK. Évekkel ezelőtt kezdődött a kezemen egy bőrelváltozás ami abból ált,hogy hámlott,szarusodott kirepedt az újjam vége és vérzett és azt akármit csináltam egy évig nem múlt el.Az ország legjobb bőrgyógyászainál jártam mindegyik ekcémát diagnosztizált, az 1 év alatt mindent kipróbáltak rajtam külsőleg és belsőleg is. Pár hete hozta el nekam egy ismerősöm a shea vaj szórólapját amin ezt a csodálatos termék szerepel. Ahogy Önöktől megkaptam a vajat elkezdtem használni. Hatodik nap után kesztyű nélkül végzek mindent, minden kézmosás után bemaszirozom a kezem, már nincsenek rajta repedések, van köröm az ujjaimon nem válik rétegessé, a bal könyököm még nem tökéletes de nem viszket nem fáj és szépen gyógyul. Elnézést,hogy köszönetképpen ilyen hosszan irtam az előzményeket de elhihetik,hogy 1 év után először merek fellélegezni!

Attila
Attila
2021.11.30
Páromnak vettem ajándéknak, de én is rendszeresen használom. Nagyon gazdaságos mert kevés krém is hatásos. Lehet használni kézre sőt a láb és talpmasszásra is jó. Férfiaknak borotválkozás után is ajánlom (vékonyan) mert csökkenti a pirosságot és a gyulladást!
Rózsa
Rózsa
2021.11.29
Így, pár hét után, örömmel mondhatom, hogy köszönöm a tanácsokat! A shea vaj használata olyan szinten bevált, amire nem gondoltam: nekem mindig is olyan száraz volt a bőröm, hogy főleg a sípcsontomon, ha végighúztam a kezem, szinte "porzott", ha el tudja ezt készelni. Hámlott, viszketett még akkor is, ha éppen nem volt ekcémás. Most, ennyi használat után puha és sima a bőröm, egyáltalán nem jönnek le róla hámsejtek. Mármint, nyilván igen, de nem olyan csúnyán.
Kislányom bőre is puha, bársonyos, és a fiamé is. Köszönöm még egyszer a tanácsokat, sokat segített!
Vélemény írása a termékről
Értékelés: