Shea vaj, finomítatlan (tégelyben)

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (5 vélemény)
5
(5)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Sárossy Brigitta
Sárossy Brigitta
2024.02.01
Allergiás volt a kezem a műkörömre, zselére, Körmösöm ajánlására kezdtem shea vajat használni. Az allergia teljesen elmúlt, s mivel kézreflexológiával és talp reflexolofiával is foglalkozom én azzal szoktam masszirozni. A párom lányának csúnya pattanásos az arca, most kezdte el kezelni shea vajjal 3 napja. Már látszodik az eredmény
Erzsébet
Erzsébet
2022.01.18
A Shea vajat bátran nevezhetem minden tulzás nélkül CSODASZERNEK. Évekkel ezelőtt kezdődött a kezemen egy bőrelváltozás ami abból ált,hogy hámlott,szarusodott kirepedt az újjam vége és vérzett és azt akármit csináltam egy évig nem múlt el.Az ország legjobb bőrgyógyászainál jártam mindegyik ekcémát diagnosztizált, az 1 év alatt mindent kipróbáltak rajtam külsőleg és belsőleg is. Pár hete hozta el nekam egy ismerősöm a shea vaj szórólapját amin ezt a csodálatos termék szerepel. Ahogy Önöktől megkaptam a vajat elkezdtem használni. Hatodik nap után kesztyű nélkül végzek mindent, minden kézmosás után bemaszirozom a kezem, már nincsenek rajta repedések, van köröm az ujjaimon nem válik rétegessé, a bal könyököm még nem tökéletes de nem viszket nem fáj és szépen gyógyul. Elnézést,hogy köszönetképpen ilyen hosszan irtam az előzményeket de elhihetik,hogy 1 év után először merek fellélegezni!

Attila
Attila
2021.11.30
Páromnak vettem ajándéknak, de én is rendszeresen használom. Nagyon gazdaságos mert kevés krém is hatásos. Lehet használni kézre sőt a láb és talpmasszásra is jó. Férfiaknak borotválkozás után is ajánlom (vékonyan) mert csökkenti a pirosságot és a gyulladást!
Vélemény írása a termékről
Értékelés: