Védjegyeink

Termékeink leírásánál, az alábbi védjegyek közül egyet, vagy többet mindig megtalálsz, ebből tudhatod, hogy részünkről ezek a szavak nem üres kijelentések, hanem a megfelelő szervezet által ellnőrzött, valódi védjegyek. Lássuk melyek is ezek!

 

Fair Trade:

Sokan vannak, akik fontosnak tartják, hogy egy-egy termék ne mások kizsákmányolásának árán kerüljön a kezükbe. Az Akoma Skincare termékek is büszkén viselik e védjegyet. Ezt látva biztos lehetsz benne, hogy a termék előállításában közreműködő termelőket, dolgozókat méltányos kereskedelmi szerződések védik.

fairtrade

Organikus:

Minél távolabbról érkezik hozzánk egy termék annál követhetetlenebbnek tűnhet. Ma azonban már több olyan nemzetközi  minőségbiztosítási rendszer létezik, amely a termék teljes életútját végigköveti. Az egyik ilyen a Soil Association Organic Standard, amely azt garantálja számodra, hogy a termék előállításától a csomagolásán át a szállításáig mindennben megfelelt az organikus elveknek. A termék nem találkozott vegyszerekkel és az egészségre ártalmatlan csomagolásban kerül el hozzád.

organikus

Állatkísérlet mentes:

A terméket nem tesztelték állatokon.

Cruelty free

Vegán:

A temék nem tartalmaz állati eredetű összetevőket. 

Vegán védjegy