Kosár

A kosár üres

Vásárló belépés

Paypal Fizetés

Facebook

Hírlevél

Tanúsítvány

SSL Certificate

Arcápolás

Hacsak nem muzulmán nő vagy és nem viselsz csadort, arcodat folyamatosan környezeti hatások érik. Legyen szó a szoba száraz levegőjéről, a szél szárító hatásáról, vagy éppen az UV-sugárzásról, időnként komoly terhelést kaphat arcbőröd. A legtöbb esetben ezeket könnyedén kivédi, hiszen pontosan ez a feladata. Ám, ha külső, vagy belső okokból védekezőképessége legyengül, az bizony problémák sorozatához vezethet. Olvass tovább, hoztunk néhány hasznos tippet!

1. Fontos a megelőzés! Figyelj az arcbőrödre minden nap! Ha bármi változást észlelsz, az annak a jele, hogy valami nincs rendben. Ha arcod hajlamos a kiszáradásra, napi szinten használhatsz rá shea vajat, vagy argán olajat.

2. Kerüld a vegyszereket és a smink túlzott használatát! Ha nem vigyázol hatalmas terhelést kaphat bőröd a fürdőszobában is. Egy példa: alaposan megmosod az arcod egy mélytisztító hatású szerrel, amely kitágítja a pórusokat. Ezt követően pedig felviszed a sminket és némi lakkal megerősíted a hajadat is. Az arcbőr pórusai azonban továbbra is kitágult állapotban vannak, rajtuk keresztül pedig egészen elképesztő mennyiségű kemikália ömlik a testedbe! Arctisztításhoz használj valami egyszerű szappant, hajlakkot, erős vegyszereket pedig inkább ne!

3. Kerüld az olcsó ajakápolókat, akkor is, ha ismert nevük van! Megnézted már az összetételüket? Vagy feltűnt, hogy ha akár csak egy rövid időre is elfelejted használni őket azonnal kirepedezik a szád? Nos, mindennek megvan az oka. Használj tisztán vajakból kevert ajakápolót!


Ha további tippeket szeretnél, vagy segítségre van szükséged, hívd bátran telefonszámunkat!

 

Argán olaj Jojoba olaj Kókuszolaj
Info Info Info
Vásárlás Vásárlás Vásárlás

 

Kelet-afrikai shea vaj Shea vaj Murumuru vaj
Info Info Info
Vásárlás Vásárlás Vásárlás

 

Afrikai fekete szappan
Akoma szappancsalád
Ajakápoló balzsam
Info Info Info
Vásárlás Vásárlás Vásárlás