Kosár

A kosár üres

Vásárló belépés

Paypal Fizetés

Facebook

Hírlevél

Tanúsítvány

SSL Certificate

Partnereink

Bőrápolás

Egy pillanatra képzeld magad elé a tested! Szervekből, szervrendszerekből épülsz fel, amelyeket sejtek alkotnak. Testi sejtjeid mellett pedig milliárdnyi baktériumsejt is nélkülözhetetlen munkát folytat. Ha valamelyik szerved hibásan működik, az kihat a többire is, hasonló ez, mint a puzzle; ha csak egy elem hiányzik, már nem lehet teljes a kép.
Soha ne kövesd el azt a hibát, hogy bőrödet egy különálló szervnek tekinted! Olvass tovább és meglátod, hogy némi odafigyeléssel és néhány egyszerű tanács betartásával megőrizheted bőröd szépségét és egészségét.

1. Táplálkozz egészségesen! Ez nem csupán közhely, az ipari "műanyag" ételek a legkevésbé sem alkalmasak táplálkozásra, azonnal kihatnak a legtöbb szerved, közöttük a bőröd működésére is. Allergiás vagy valamilyen ételre? Ha lehet kerüld, mert az allergiás reakció a bőrödön is látható lesz.
Mit ne egyél? Lehetőleg olyan előre csomagolt ipari kajákat, aminek az összetevőit látva az jut eszedbe, hogy ezzel csak a májadnak lesz dolga...

2. Aludj eleget! Újabb közhely, de igaz. Alvásra szükséged van tested regenerációjához, különben nem fog megfelelően működni. Ha kialvatlan vagy könnyebben leszel beteg, tested irányító egyensúlyi folyamatok pedig felborulnak és nem fogod egykönnyen visszaállítani.

3. Felejtsd el az öblítőszereket! Lehetőleg örökre! Gondolj csak bele; a ruhák mosásánál használt öblítők illatossá varázsolják a ruhát. Ez az illat azonban mégsem a "tenger frissessége", vagy a "rét üdesége", hanem egy, vagy több kemikália. Ezek a ruhán maradnak és gyakorlatilag a nap 24 órájában teljes felületen, mintegy 1,5 m2-en érintkeznek a bőrrel! Teljesen felesleges és indokolatlan terhelés, a bőrödnek nem ez a dolga!
Mit használj? A mosógép öblítőtartályába tegyél 10%-os ecetet, amelyhez bármely élelmiszerboltban olcsón hozzájuthatsz! Nem lesz a ruháknak ecetszaguk tőle! Ígérem! Az ecet semlegesíti a mosószer maradványait, fertőtlenítő hatású és maradéktalanul eltűnik. Ráadásul környezetbarát. Hiányzik valami illat a ruhán? Csepegtess az ecetbe 5-10 csepp tiszta illóolajat!


Ha további tippeket szeretnél, vagy segítségre van szükséged, hívd bátran telefonszámunkat!

 

Argán olaj Jojoba olaj Neem olaj Kókuszolaj
Info Info Info Info
Vásárlás Vásárlás Vásárlás Vásárlás

 

Kakaóvaj Kelet-afrikai shea vaj Mangóvaj Murumuru vaj
Info Info Info Info
Vásárlás Vásárlás Vásárlás Vásárlás
Shea vaj
Info
Vásárlás
Lábápoló balzsam Ajakápoló balzsam Shea Million
Info Info Info
Vásárlás Vásárlás Vásárlás