Akoma szappanok

Az Akoma természetes szappanjai között Te is megtalálod a kedvedre valót. Természetadta, organikus alapanyagokból készülnek, legnagyobbrészt finomítatlan shea vajból. Bár hasonlók, mégis sokban különböznek egymástól. Színük, illatuk, hatásuk más és más, de közös bennük, hogy mesterséges adalékot, illatanyagot és szinezéket még nyomokban sem tartalmaznak. Egytől-egyig fair trade termékek! Szeretni fogod őket!

Afrikai fekete szappan

A fekete szappan pontos receptjét Ghánában titokként őrzik, de annyit elárulhatunk, hogy főleg shea vajból, kókuszolajból és kakaóbabból készül. A szappanfőzésben hagyományosan csak nők vehetnek részt. Összetételéből adódóan különlegesen bőrbarát, bőrtípustól függetlenül alkalmazható.
Használhatod mindennapos tisztálkodásra, arcod frissítésére, babád mosdatásához, napozás után, borotválkozáshoz, hajmosáshoz, smink, make-up kíméletes eltávolítására. Száraz bőr, ekcéma kezelésénél a shea vaj ideális kiegészítője.
Összetevők: shea vaj (Vitellaria paradoxa butter), kókuszolaj (Cocos nucifera oil), kakaóbab hamu (cocoa ash), víz (Aqua)
Vásárlás


 

Argán & olíva szappan

E szappan különlegessége egyszerűségében rejlik. Shea vaj, argán olaj és olíva olaj találkozásából született. Gyengéden tisztít, nem szárít, kellemes, olajos érzést hagy maga után. Kifejezetten ajánlott ha érzékeny a bőröd, ha túl száraz, vagy pattanásos. Bátran használhatod babád fürdetésére, bőrbarát és teljesen illatmentes. A legjobb választás, ha feltöltődésre vágysz egy hosszú nap után.

Összetevők:

30% nyers, finomítatlan Akoma shea vaj

organikus marokkói argán olaj

olíva olaj

organikus szűz kókuszolaj

Vásárlás

Baobab & vanília szappan


Shea vajból és baobab olajból álmodott szappan, amely a vanilia könnyed illatát varázsolja köréd. Az Afrika szavannáin őshonos baobab fák akár a 4000-5000 éves kort is megérhetik, ezért a helyiek úgy tartják, hogy évezredes bölcsesség őrzői. Termésük gazdag olaját mi most egy szappanba zárva hoztuk el neked. Egyszerre tisztítja és olajozza bőröd.

Összetevők:
30% nyers, finomítatlan Akoma shea vaj

organikus baobab olaj

olíva olaj

organikus szűz kókuszolaj

Vásárlás

Marula & levendula szappan

Ha a nap bármely szakában felfrissülésre vágysz, a shea-marula szappan a legjobb választás. Levendula és rozmaring virágait, illóolajait adtuk shea vaj és marula olaj keverékéhez. Felfrissít, javítja a nyirokkeringést és eltávolítja az elhalt hámréteget. Szinte újjá varázsolja bőröd.

Összetevők:
30% nyers, finomítatlan Akoma shea vaj

organikus marula olaj

olíva olaj

organikus szűz kókuszolaj

levedula és rozmaring olajok és virágok

Vásárlás

Zabliszt & narancs, fahéj szappan

Egy kellemes, enyhén narancsos illatú szappant hoztunk neked, amelybe zablisztet is kevertünk, és amelyet kifejezetten a száraz bőr ápolására ajánlunk. Kellemes illata felfrissít, közben újjávarázsolja bőröd. Gyengéden távolítja el az elhalt hámréteget és beállítja a bőr optimális zsírtermelését.

Összetevők:
30% nyers, finomítatlan Akoma shea vaj

organikus olíva olaj

zabdara

organikus szűz kókuszolaj

narancs és fahéj illóolajok

Vásárlás